Internazionale 2-0 Napoli: Di ​​Marco, Sanchez johtaa Serie

Estimated read time 3 min read

Inter Milan otti jälleen suuren askeleen kohti Serie A:n mestaruutta voittamalla Empolin 2-0 San Sirossa. Pelin erottuva esiintyjä oli Federico Dimarco, joka avasi maalin loistavalla iskulla, kun taas Alexis Sanchez sinetöi pelin. Voita kaveri, joka tuli penkiltä tehdäksesi maalin.

Inter vahvisti hallitsevansa pelin alusta lähtien, ja Lautaro Martinez oli lähellä maalintekoa 200. Serie A -pelinsä alussa. DiMarco kuitenkin mursi umpikujan Alessandro Bastonin avustamalla. Koko pelin ajan DiMarcon dynaaminen liike laitalla aiheutti edelleen vaikeuksia Empolin puolustukselle.

Huolimatta Empolin yrityksistä vastata, Inter Milan lasten paita puolustus veteraanien, kuten Francesco Acerbin, johdolla pysyi päättäväisenä. Acerbin haaste Sebastiano Lupertoon olisi voinut johtaa rangaistukseen, mutta hän vältti erotuomarin huomion ja antoi Interille onnenpilahduksen.

Inter jatkoi työntämistä eteenpäin, kun Nicolo Varela ja Benjamin Pavard menettivät tilaisuudet lisätä johtoaan, mutta Sanchez sinetöi voiton Denzel Dumfriesin tarkalla syötöllä varmistaakseen Interille kaikki kolme pistettä.

Inter Milan jalkapallopaita
Internazionale 2-0 Napoli: Di ​​Marco, Sanchez johtaa Serie

Voitto vahvisti Inter Milan jalkapallopaita aseman Serie A:n kärjessä ja sai takaisin 14 pisteen johtoa kaupunkikilpailijaan AC Milaniin. Kun kaudesta on jäljellä enää kahdeksan peliä, mestaruus näyttää olevan tiukasti Interin käsissä, mikä tarkoittaa, että päävalmentaja Simone Inzaghin johdolla on mahdollisuus voittaa hänen ensimmäisellä kaudellaan seurassa.

DiMarcon erinomainen suorituskyky ansaitsi hänelle ottelun miehen kunnian ja osoitti kykynsä yhtenä Euroopan parhaista laitapuolustajista. Hänen häikäilemätön hyökkäys ja kliininen viimeistely ilmensivät Interin määräävää asemaa koko pelin ajan.

Vertailun vuoksi Empolilla oli vaikeuksia vaikuttaa, ja Inter Milan naisten paita kurinalainen puolustus vaikeutti heidän hyökkäyksiään. Lupauksestaan ​​huolimatta Empoli ei kyennyt hyödyntämään keskeisiä mahdollisuuksiaan ja hävisi lopulta liigan johtajille.

Inter Milanin voitto Empolia vastaan ​​korosti heidän valta-asemaansa Serie A:n kärjessä, koska heidän hyökkäysvauhtinsa ja puolustusyhdistelmänsä olivat liikaa vastustajilleen. Kun kausi lähestyy viimeistä vaihetta, Inter keskittyy nyt ylläpitämään vauhtiaan ja varmistamaan tittelinsä, jota he ovat karanneet yli vuosikymmenen.

Inter Milan otti tärkeän askeleen kohti Serie A:n mestaruutta voittamalla Empolin 2-0. Federico Di Marcon varhainen maali ja Alexis Sanchezin myöhäinen lyönti varmistivat voiton, mikä vahvisti Interin hallitsevan aseman taulukon kärjessä. Empolin ponnisteluista huolimatta Interin vankka puolustus ja kliininen hyökkäys osoittautui liian vaikeaksi käsitellä. Kaudella on enää kahdeksan peliä jäljellä, ja Inter Milan näyttää voittavan ensimmäisen Serie A:n mestaruutensa yli kymmeneen vuoteen päävalmentaja Simone Inzaghin johdolla.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours