Jota en Jones van Liverpool uitgesloten in Carabao Cup-finale

Estimated read time 2 min read

Diogo Jota en Curtis Jones zullen de Carabao Cup-finale missen nu de blessureproblemen van Goedkoop Replica Liverpool voetbalshirt toenemen voor de ontmoeting van zondag met Chelsea.

Jota en Jones moesten zich zaterdag in de eerste helft van de 4-1-zege op Brentford terugtrekken met respectievelijk knie- en enkelblessures. Scans hebben sindsdien bevestigd dat het paar aan de zijlijn staat en niet beschikbaar zal zijn voor de Wembley-finale, wanneer Goedkoop Liverpool Kind Thuistenue ook zonder Trent Alexander-Arnold zal zijn. Dominik Szoboszlai en Alisson zijn grote twijfels vanwege hamstringproblemen.

Liverpool wacht verdere tests op Jota en Jones af voordat ze een tijdschema op hun herstel zetten. Rapporten in Portugal beweren dat de in vorm zijnde spits tot twee maanden uitgeschakeld zal zijn met een knieblessure, maar dat hij terug zou moeten zijn voor het einde van Jürgen Klopp’s laatste seizoen aan de leiding en voorafgaand aan het Europees Kampioenschap in Duitsland.

Goedkoop Liverpool voetbalshirt
Jota en Jones van Liverpool uitgesloten in Carabao Cup-finale

Alexander-Arnold zal afwezig zijn tegen Chelsea nadat hij een kniebandblessure verergerde, terwijl doelman Alisson vrijdag tijdens de training een hamstringprobleem opliep. Zijn plaatsvervanger, Caoimhín Kelleher, is de vaste basisspeler van Klopp in de Carabao Cup.

Darwin Núñez droeg bij aan de blessurecrisis van Goedkoop Liverpool voetbalshirt Liverpool bij Brentford toen hij klaagde over een spierprobleem dat aanleiding gaf tot zijn wissel tijdens de rust. Ook Thiago Alcântara, Stefan Bajcetic, Joël Matip en Ben Doak staan aan de kant door langdurige blessureproblemen.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours