Manchester United: Rashford beklager FA Cup fejl

Estimated read time 2 min read

Manchester United siger, at klubben har behandlet en “intern disciplinær” sag med Marcus Rashford, efter at han var fraværende fra holdets 4-2-sejr i Newport County.

Den oprindelige vejledning, der blev givet for Rashfords fravær fra truppen i søndags, var en sygdom, efter at den engelske angriber blev afbilledet i Belfast tidligere på ugen.

Billige Manchester United fodboldtrøje sagde i en erklæring mandag: “Marcus har taget ansvar for sine handlinger. Dette er blevet behandlet som en intern disciplinærsag, som nu er lukket.”

Rashford vil være tilgængelig for udvælgelse forud for Uniteds tur til Molineux for at møde Wolves torsdag aften.

Ved sin ankomst til Billig Manchester United fodboldtrøje i 2022 påpegede Ten Hag en “ingen god kultur” og har stået over for disciplinære udfordringer under sin tid på Old Trafford.

Jadon Sancho vendte tilbage til Borussia Dortmund på lån tidligere på måneden efter at have været ude med hollænderen.

Manchester United: Rashford beklager FA Cup fejl

Efter Newport-kampen blev Ten Hag spurgt om Rashford var endnu et eksempel på, at “ingen god kultur” var til stede. Han svarede: “Jeg går ikke ind i denne sag.”

Vi talte om det før, vi spillede en god kamp, og nu går vi videre. “

Har Rashford været i problemer før denne valgperiode?

Rashford blev udeladt af Man Utds startende XI mod Wolves den 31. december 2022 efter at have ankommet for sent til et holdmøde, på trods af at han scorede vinderen i kampen. Det var anden gang på lidt over et år, at Ten Hag droppede ham på grund af disciplinære problemer.

Tidligere på sæsonen måtte Rashford undskylde over for Ten Hag efter at have holdt en fødselsdagsfest få timer efter, at Billige Manchester United Børn Fodboldtrøje. havde tabt 3-0 hjemme til Billig Manchester United Børn Fodboldtrøje.

“Det er uacceptabelt,” sagde Ten Hag dengang. “Jeg fortalte ham, at han undskyldte, og det var det.”

I sidste uge nævnte Ten Hag, at han ikke kunne signere en angriber i januars transfervindue på grund af FFP-begrænsninger. Med Anthony Martial skadet betragter han Rashford som en mulighed gennem midten. Han påpegede, at Rashford kan spille som angriber, men med Anthony ude i måneder udgør det et hul i truppen.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours