Shaw ‘fit og klar’ til at spille 90 minutter for England

Shaw, den eneste specialiserede venstreback i Gareth Southgates trup, spillede ikke i England Euro 2024 Fodboldtrøjer første fire kampe ved EM på grund af en haseskade.

Men Manchester United-spilleren blev skiftet ind i anden halvleg i kvartfinalesejren over Schweiz – og siger, at han nu er klar til at spille en større rolle i Englands kampagne.

“Selvfølgelig tror jeg, at jeg er [fit og klar til at spille 90 minutter],” sagde Shaw. “Det er op til Gareths beslutning. Jeg føler mig fit og klar til at gå i gang.”

Da Shaw kom ind fra bænken efter 78 minutter mod Schweiz Euro 2024 Trøjer, var det hans første kamp, siden han pådrog sig sin skade i februar.

Southgate havde håbet at få Shaw tilbage i løbet af gruppespillet i Tyskland, men hans genoptræning tog længere tid end forventet, og det har betydet, at Kieran Trippier har vikarieret i venstre side af forsvaret.

Shaw ‘fit og klar’ til at spille 90 minutter for England

“De sidste fire måneder har været virkelig hårde,” sagde Shaw om sine skadesproblemer. “I starten forventede man, at jeg ville komme tilbage meget hurtigere, men jeg gik igennem en masse tilbageslag.

“Det var virkelig rart at komme på banen forleden aften og få nogle minutter – det har kløet i mig.

“Jeg tror, at før truppen blev offentliggjort, havde vi en plan om at komme tilbage omkring den anden eller tredje kamp, men desværre gik tingene ikke som planlagt, og jeg blev skubbet en kamp eller deromkring.

“Det er selvfølgelig hårdt. De var der virkelig for mig, ikke bare Gareth og Steve [Holland, E

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours